Jacht

Op zoek naar een aimpoint? Kijk bij Jachtloods!

Op Jachtloods vindt je de beste aimpoint voor de optimale jachtbeleving. Dus ben je een jager of gewoon een fan van de luchtbuks en heb je moeite om je doelwit te raken? Dan

wil je misschien wel een aimpoint aanschaffen. Hiermee kan je beter richten

en jouw luchtbuks heeft dan ook meteen een stoere uitstraling. Op Jachtloods hebben ze ook veel verschillende soorten, van sniper scopes naar red dots. Deze apparaten worden dan ook veel gebruikt door echte jagers die professioneel jagen op bijvoorbeeld zwijnen. Je kan natuurlijk ook in je eigen tuin met een luchtbuks schieten op bijvoorbeeld een schietschijf. Dit kan je alleen doen of samen met vrienden en/of familie.

Het spaarsysteem van Jachtloods

Bij Jachtloods is er ook een puntensysteem. Voor elke 25 euro die je spendeert bij Jachtloods krijg je 1 punt. Wanneer je twintig punten hebt gespaard, krijg je 25 euro korting op je volgende aankoop! Zo kan je bijvoorbeeld goedkoop luchtbukskogels  of accessoires voor je luchtbuks krijgen! Voor de aimpoints krijg je geen punten, maar als je al 25 euro aan kortingstegoed hebt gespaard zou je deze ook op de aimpoints in kunnen leveren. Dus als je interesse hebt in een aimpoint of een luchtbuks kun je de site van Jachtloods of hun fysieke vestiging bezoeken.