Meld je nu aan voor een les kickboks Amsterdam

kickboks Amsterdam

Bij kickboks Amsterdam worden er technieken uit het boksen gebruikt, maar het is veel meer dan alleen dat. Je mag ook je vuisten, knieën en benen gebruiken. Trappen is ook toegestaan. Je mag trappen naar het hoofd, lichaam en bovenbeen. Bij het kickboksen heb je ook verschillende stoten en trappen, deze zijn ook te combineren met elkaar. Je hebt de directe stoten, hoekstoten en opstoten. De trappen zijn lowkicks, trappen naar het lichaam, naar het hoofd en de inhoud trappen.

kickboks Amsterdam

Hoe zien de kickbokslessen Amsterdam eruit

Als je op een leuke manier wilt kickboksen en je conditie wilt verbeteren, dan moet je mee doen aan de kickbokslessen in Westerpark Amsterdam. Deze lessen worden in kleine groepen gegeven. Zodat ze voor de juiste begeleiding kunnen zorgen. Tijdens deze kickboks Amsterdam lessen ga je kickboksen op een conditionele manier. Je voert de boks en trapoefeningen uit, maar er wordt niet gespard. De aandacht gaat echt naar de basistechnieken en conditie. De kickboks training wordt gegeven in bootcamp stijl, hierdoor is de les goed voor beginners en gevorderden. De kickboks training duurt 45 minuten.

De zak training

Je hebt ook de kickboks Amsterdam zaktraining. Bij deze training ga je 45 minuten helemaal los. Je doet alle boks en trapoefeningen op de zak. Zo verbeter je je conditie en kracht. Je werkt samen met je partner op een zak. Dit is een goede manier om gewicht te verliezen. Je wordt tegelijkertijd ook zelfverzekerder en je kan jezelf beter beschermen.  Je beoefent dezelfde technieken en traint dezelfde spieren als bij een kickbokstraining, alleen je training tegen een zak in plaats van een persoon.