Meer informatie voor personal training

logo-personal-fitness-4-you

Ben je op zoek naar meer informatie over personal training omdat je besloten hebt om de knoop door te hakken en te gaan werken aan jouw lichaam? Dan ben je bij Personal sport 4 you aan het juiste adres. 

personal training 4 you

Wat is personal training? 

Personal training is een trainingsvorm waarbij je door 1 persoon, in duo’s of een groepje persoonlijke begeleiding krijgt tijdens het sporten. Een personal trainer is een trainer coach, mentor en buggy ineen. Deze personal trainer heeft erg veel kennis over sport, beweging, het menselijk lichaam, mindset en over voeding. De personal trainer weet wat voor jouw het beste is en welke voeding voor jou werkt en weet jou te motiveren om door te gaan. Tijdens de training zal de personal trainer jou ook pushen om door te zetten en alsnog die laatste setjes te doen. De personal training van Personal sport 4 you is voor elke sporter ongeacht het niveau waar zich op bevinden die echte en duurzame relaties op het gebied van fitness wilt gaan behalen. 

Een kennismakingsgesprek met de personal trainer 

Als de informatie die op de website te vinden is jouw aanspreekt en je besloten hebt om te gaan werken aan jouw persoonlijke fitness doelstellingen zal er voordat de trainingen geven start gaan en kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelstellingen en jouw voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.