Fitness
Sport

Eindelijk écht afvallen Nijmegen

Via een zoekmachine zocht ik op afvallen Nijmegen. Het was weer zo ver, je weet dat je je fijner wilt voelen, je bent net ietsje te vol, en je wilt deze kilo’s weg hebben. Ik heb zoveel geprobeerd, van de ene crashdieet na de andere. Niets hielp echt goed. Achteraf leerde ik ook dat het ronduit schadelijk is om zoveel te variëren en zo ongezond te eten. Via een sportschool kwam ik bij een personal trainer die mij echt heeft geholpen met afvallen. Het is een verademing, omdat er echt goed naar je gekeken werd. Waar ik goed in was, wat beter kon, hoe mijn lichaam werkt. Omdat ik nu zoveel meer inzicht heb in sporten en in voeding, weet ik hoe ik moet afvallen. En sterker nog: hoe ik dit bij moet houden. Er moest zeven kilo af, had ik besloten, en dit was binnen een half jaar gelukt. Omdat ik nu weet hoe mijn lichaam werkt, weet ik ook dat dit een gezond gewicht is, waar ik tot nu toe altijd op ben gebleven, zelfs wanneer ik mindere periodes heb.

Afvallen Nijmegen

Sporten voor de ontspanning

Naast afvallen is sporten nu ook echt een ontspanningsmoment geworden, ik merk dat het echt goed is voor mijn levensstandaard. Ik word er rustig van. Je voelt je ook fitter worden, wat natuurlijk helemaal gaaf is. Wil jij ook afvallen, dan raad ik je aan om echt persoonlijke begeleiding in te schakelen. Je betaald daar natuurlijk voor, maar ik vind het ook echt waard. Je krijgt zoveel meer inzicht in jezelf. Niet alleen op fysiek niveau, maar ook op mentaal vlak. Je leert je grenzen kennen en jezelf uit te dagen. Voor mij was het echt een levens veranderende ervaring. Ik kan mij niet voorstellen dat er een tijd was waarin ik niet sportte.

Sporten