Sport

Dit zijn dé plekken om af te vallen

Het is inmiddels al maart en iedereen is nog bezig met zijn goede voornemens. Voor veel mensen is sporten het doel van een nieuw jaar. Maar veel mensen zijn helaas niet gemotiveerd om te sporten. Dit komt vaak omdat ze niet weten wat voor sport ze willen doen. In dit artikel ga ik je meer vertellen over sporten die je kan doen om af te vallen. Wist je al dat een gezonde voeding en sporten al veel kan bij het afvallen. 

Bootcamp in het park 

Wat is er nou lekkerder dan buiten te gaan sporten met een groepje mensen. Bootcampen wordt steeds populairder. Parken in de buurt zijn de populairste plekken om te gaan bootcampen. Bij het bootcampen worden er verschillende onderdelen behandeld. Denk bijvoorbeeld aan conditietraining en krachttraining. De bootcamp word gegeven door een ervaren instructeur. Zijn/haar doel is om alles uit je te halen voor het beste resultaat. 

De sportschool 

Wat ook een fijne plek is de sportschool. De sportschool heeft ruime openingstijden en je kan er alles vinden. Geen dag is hetzelfde in sportschool. Het fijne is dat het aanbod van apparaten groot is. Het liefst ben ik te vinden tussen de gewichten. De sportschool is ook een ontspan momentje voor mij. Wat ik wel aanraad is om meerdere sportscholen te vergelijken. Ben je nog nieuw met fitness? Dan raad ik je aan om naar personal trainer in delft te gaan. Zij kunnen je goed adviseren in het begin traject. 

Wielrennen 

Lekker kilometers maken op de fiets. Met wielrennen maak je soms wel 100 kilometer op een dag. Hartstikke veel natuurlijk. Je kan je bijvoorbeeld aansluiten bij de lokale wielerclub om samen met een groepje te gaan wielrennen. Vind je wielrennen helemaal niks? Dan kan je natuurlijk ook met je normale fiets rondjes gaan fietsen. Ben je helemaal geen buitenmens? Dan kan je bij personal trainer delft ook binnen lekker fietsen!