Waterzakken

Wees de perfecte verzorger met de waterzakken van Sportclubpartner en lap de spelers weer op in een mum van tijd! Een goede uitrusting is als verzorger werkelijk onmisbaar als u snel kleine blessures wilt herstellen of spieren en pezen tijdelijk wilt ontlasten. Daarom bieden we u diverse zakken waarmee u altijd alles bij u heeft om uw verzorgerstaken goed uit te kunnen voeren, zodat uw spelers weer met een gerust hart terug het veld in kunnen. Lees verder en kom achter alles wat u moet weten over onze waterzakken of bekijk de collectie en bestel snel uw favoriete model!

WaterzakkenVan alle gemakken voorzien

Met onze waterzakken haalt u het maximale uit uzelf als verzorger. Doordat ze erg licht zijn en tot wel een paar liter water kunnen houden, kunt u ze gemakkelijk dragen en bent u snel ter plaatse bij ernstige blessures. Met de zijvakken voor bidons kunt u dorstige spelers even laten bijtanken en een extra vakje biedt genoeg ruimte voor allerlei soorten spray en tape. De handige klepsluiting zorgt er daarbij voor dat alles op z’n plaats blijft zitten tijdens een sprint. U kunt dus volledig uitgerust op pad om de spelers optimaal te behandelen. Bestel vandaag nog en uw nieuwe waterzak wordt -mits voorradig- binnen 48 uur opgestuurd, zodat u meteen aan de slag kunt!

Ook met bedrukking!

Een veelvoorkomende vraag is of wij zakken kunnen bedrukken, zodat u er een persoonlijke touch aan kunt geven of kunt zorgen voor een extra professionele uitstraling. En natuurlijk kunt u voor bedrukking bij ons terecht! Laat het logo van uw sportclub of vereniging schitteren of bedruk de nieuwe waterzak met de naam van uw elftal, zodat u hem nooit meer kwijt raakt. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van het bedrukken!