Laat uw kleding bedrukken bij Sportclubpartner in Gouda

U bent op zoek naar een goed adres waar u kleding kunt laten bedrukken in Gouda? Dan heeft u zojuist het goede adres hiervoor gevonden. Sportclubpartner heeft een uitgebreide collectie sportkleding en bedrijfskleding die door ons bedrukt kan worden.  Wij werken met diverse methoden van bedrukken. Zo kunt u uw logo bij ons digitaal aanleveren en wij drukken dit voor u op uw T-shirt, poloshirt, jas of sweater. Wij bedrukken per stuk, maar ook voor grote aantallen kleding bent u bij Sportclubpartner in Gouda aan het juiste adres. Ook kunnen wij uw kleding geheel naar uw wens produceren door middel van sublimatie.  Op deze manier geeft uw kleding nog meer identiteit en komen sponsornamen uitstekend tot hun recht. Kleding bedrukken laat u gewoon in Gouda doen.

Kleding bedrukken GoudaWelke mogelijkheden van bedrukken bestaan er?

Hieronder een overzicht.
Zeefdruk
Zeefdruk is de meest gebruikte techniek om kleding te bedrukken. Zeer duurzaam. Tot full colour mogelijk.
Bij deze druktechniek kunnen wij de Pantone kleur van uw beeldmerk drukken. Zeefdruk techniek wordt op velewo

(Zeefdruk) Transferdruk
Vorm van zeefdruk, waarbij de bedrukking eerst in spiegelbeeld op een papier wordt aangebracht en daarna op de kleding bedrukt. Dit is een goede optie wanneer de oplage relatief klein is, maar er in de toekomst nog orders met dezelfde bedrukking volgen.
Deze techniek is ook goed te gebruiken bij artikelen met een “lastig” drukoppervlak. Bijvoorbeeld voor het bedrukken van tassen, jassen, etc.

Full colour transfer
Hierbij wordt het artwork geprint op een transfer (een soort sticker) en daarna uitgesneden. Het niet te drukken transfermateriaal wordt verwijderd en de transfer wordt met een hittepers op de kleding gedrukt.

Flexdruk
Iets glanzend, glad oppervlak, duurzaam tot 3 verschillende kleuren per ontwerp. Ook zeer goed op sportkleding te gebruiken. Kleine aantallen.

Speciale flexdruk
glad, glinsterend oppervlak heel duurzaam 1 kleur per ontwerp. Kleine aantallen.

Flockdruk
Voelt fluweelachtig aan, als een dun laagje pluche heel duurzaam tot 3 kleuren per ontwerp. Kleine aantallen.

Sublimatie
full colour mogelijk. Ideaal voor foto’s. alleen op lichte kleur shirts met polyester bruikbaar.

Borduren
Zeer mooie afwerking,niet geschikt voor dunne stoffen. relatief duur

Badges
Combinatie van borduren en een transfer. Er wordt een badge gemaakt van het betreffende logo, die daarna d.m.v. een lijmlaag onder hoge druk en temperatuur wordt aangebracht op de kleding.

Zoals u kunt zien zijn er veel mogelijkheden die u kunt laten bedrukken bij Sportclubpartner in Gouda. Ook  promotieartikelen kunt u geheel naar eigen stijl laten bedrukken.  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, onze klantenservice staat voor u klaar.