Bedrijfs-en promotiekleding van Clique

Maak kennis met de kleding van Clique! Dit exclusieve merk zorgt al tijden v029032_021021_ims15_girlsinbasic2oor een unieke collectie vol met trendy items en tijdloze basics. U kunt er terecht voor allerlei soorten kleding. Van comfortabele werk- en bedrijfskleding waarmee u prima voor de dag kan komen tot vrijetijdskleding die u warm houdt tijdens koude winterdagen of verademend werken tijdens een hete zomer. En natuurlijk de Club-line kledinglijn, waarin u allerlei items vindt voor uw sportteam of vereniging. Voor dames, heren én voor kinderen. Bekijk dus snel de collectie van Clique en laat u verrassen door de ruime keuze en scherp geprijsde artikelen!

CliqueWaaruit bestaat de collectie?

Het assortiment aan Clique kleding is erg breed. U vindt er casual t-shirts en tops in allerlei kleuren, soorten en maten, prachtige poloshirts met een prima pasvorm en stijlvolle sweaters en truien. Ook zijn modieuze en functionele fleece vesten en windjacks onderdeel van de collectie, zodat u altijd goed beschermd tegen het weer op pad of aan het werk kunt. De kleding wordt altijd geproduceerd van ademend materiaal, waardoor u in elke situatie optimaal kunt presteren. Kortom, met de kleding van dit uitstekende merk zit u gebeiteld. Bestel uw favoriete modellen en ervaar het zelf!

Bedrukkingen

Om een professionele uitstraling te creëren voor uw bedrijf of sportteam kunt u er voor kiezen om uw kleding voordelig en snel door ons te laten bedrukken. Met het toevoegen van uw logo creëert u een gevoel van saamhorigheid en verhoogt u de team spirit. Wij zijn in staat om de Clique kleding te voorzien van een geborduurde tekst of logo, waarmee een goede kwaliteit, duurzaamheid en een exclusieve uitstraling gewaarborgd wordt. Ook kunnen we zorgen voor een reguliere bedrukking, waarmee we uw kleding snel en voordelig kunnen voorzien van logo’s, (rug)nummers en/of tekst. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!